supporter

_T1A8688Positivitetsvulkan, inspirationsproffs och lösningsorienterad

När jag var sju år gammal fick jag äntligen börja skolan. Min bästa vän, och granne, hade börjat skolan ett helt år tidigare än jag. Väntan tills det blev min tur var lång och svår, men så äntligen blev det dags. Redan från dag ett tyckte jag att min fröken var fullkomligt fantastisk och blev min stora förebild. Jag bestämde mig direkt för att jag också ville bli skolfröken.

Idag är det ju det jag arbetar med, min barndomsdröm, men på mitt sätt. Jag får lära ut till andra. Det är en livspassion helt enkelt att få dela med mig av det jag kan.

När jag var 14 år startade jag mitt första företag och sedan 2003 är jag företagare på heltid. Jag har arbetat med utbildningar inklusive föreläsningar i 20 år och älskar det. Dessutom har jag skrivit sju böcker mentalt, gett ut en fysiskt 2013 samt släpper ny bok i oktober 2015.

1S6I0124Den här bilden till höger är en av mina favoritbilder. Den är från 2009, men visar så väl hur mycket jag älskar mitt jobb och hur kul jag har när jag jobbar.

Jag är en person som älskar storytelling och att prata utifrån konkreta exempel. På det sättet blir det roligare att lyssna på och enklare att lära sig eftersom det är lättare att komma ihåg en historia.

I många år har jag verkligen förundrats många gånger över vad människor gjort och ibland inte gjort. Jag har inte förstått att någon skulle kunna vara så olik mig som att faktiskt kunna gilla system och detaljer. För mig, att komma i kontakt med Talent Dynamics och få förståelse för alla olika personlighetsprofiler har varit en ögonöppnare utan dess like. Tänk om jag ändå kommit i kontakt med detta för tjugo år sedan tänker jag ibland. Men då kommer jag på mig själv med hur himla fantastiskt bra det är att jag nu faktiskt har lärt mig detta. Det faller sig då helt naturligt för mig att vilja dela med mig av denna kunskap eftersom det är alldeles för fantastiskt för att sitta på helt själv!

Bast i test-128 web (3)

Så här bra känns det nu att få arbeta med Whyse och att i Sverige få vara med och lansera Talent Dynamics till näringslivet. Jag ser fram mot att få dela den här resan med dig via bloggen, föreläsningar, workshops, kundmöten osv.

Är du redo? Nu kööööööööööööööööööör vi!
 

klipp