Här kan du finna vad andra säger om oss.

Jan Jösbeck

Fyllig återkoppling som är lätt att omvandla i vardagen.
Jan Jösbeck
VD Skåningegården

Hör Jan berätta om hur Talent Dynamics testet skiljer sig från alla andra tester han tidigare gjort.

Anders Hedlund om Talent Dynamics

Möjliggör strategisk planering och underlättar kommunikation.
Anders Hedlund
VD Ad Acta Fritid

Utstrålning och 100% närvaro

Sophia är en otroligt inspirerande föreläsare med utstrålning och 100% närvaro. Hon är intressant, rolig och har en fantastisk förmåga att fånga, bibehålla och hålla kvar intresset i publiken under sina seminarier. Jag kan verkligen rekommendera Sophia. Boka, lyssna och upplev henne.
Eva Monica Ekelund
Kairos Future

En riktig femetta

Den 6 november höll LRF Halland tillsammans med några andra samarbetspartner sitt traditionella seminarium för företagare i de gröna näringarna i Halland. I år hade vi bjudit in Sophia som en av punkterna. En ganska kräsen publik uttryckte sig euforiskt i utvärderingarna vilket är ovanligt. Superlativen radades upp och Sophia fick betyget 8,8 på tiogradig skala vilket är fantastiskt. I stort sett alla hade skrivit en kommentar på just Sophias framträdande vilket också är ovanligt. Kunskapen om vikten med möte med andra människor och hur man beter sig i samlingar var det som de flesta tog med sig som kunskapshöjande. Sophias framställande var så förståeligt för mottagaren att det gick rakt in i mage och hjärta vilket var en riktig femetta. Om vi skall kunna matcha detta till nästa år så får vi nog bjuda ner Sophia igen! TACK!”
Lars-Anders Knutsson
LRF Halland

Christer Ahrlind om Talent Dynamics

Ett utmärkt verktyg.
Christer Ahrlind

Hör Christer berätta om varför han som befinner sig mellan två jobb ser detta som ett bra sätt att prata med framtida arbetsgivare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *