Klokt val att du beslutat dig för att kliva in på den här sidan. Du vill alltså beställa ditt eget test av personlighetsverktyget Talent Dynamics.

Om du vill höra vad en av våra kunder tycker om att ha gjort detta test, så kan du höra Anders Hedlund, VD för Adacta Fritid, berätta om det här.

Testet tar ungefär 15-20 minuter att besvara. Frågorna är på engelska. När du beställer testet får du ett mejl med mer information och fler detaljer kring hur du går tillväga.

unnamed (1)När du besvarat alla frågorna så kommer du att få rapporten via mejl. Därefter bokar vi in en genomgång, en s.k. ”Debrief”. Den sker via Skype eller över telefon i ca 45 minuter. Vi hjälper dig få en förståelse för hur du kan använda den här kunskapen i din vardag. Både privat och i arbetslivet. Du får möjlighet att svara på dina frågor och funderingar och vi pratar bara utifrån dig och dina förutsättningar med just den profil som det visar sig att du är.

Skärmklipp2Lite längre ner på sidan finns en 20-minuters video som förklarar lite kring de åtta olika profilerna och hur olika förutsättningar vi alla har och vilka otroliga styrkor vi kan lyfta fram i oss själva när vi kan lysa upp i de områden där vi är som bäst. Det blir även enklare att förstå vilka andra jag behöver ha runt mig för att vi gemensamt kan addera till varandras styrkor och nå till stjärnorna istället för att ”bara” landa i trädtopparna. Du lär dig även hur du med de övriga sju profilerna kan gjuta olja på vågorna i er kommunikation och vad man behöver tänka på med andra profiler.

Oavsett om du vill göra testet för att förstå dig själv och din potential bättre, få förståelse för din partner eller för dina arbetskollegor, så kommer detta verkligen att kännas som ”första dagen på resten av ditt liv”. 25-öringar kommer att trilla ner, aha-ögonblick kommer att uppstå och du kommer plötsligt uppleva det som att linsen i din kamera plötsligt får total skärpa.

Som du ser finns två olika betalningsalternativ. Det ena är om du bara skulle vilja göra testet, utan genomgång och det andra är test och genomgång. Vi rekommenderar såklart att du inkluderar genomgången för bästa resultat.

rmklippVi ser fram mot att höras snart, via Skype eller telefon! På bilden till höger ser du hur det kan se ut när vi gör en genomgång via Skype. Fördelen med det är att vi kan spela in genomgången om du vill. Då kan du lyssna på den igen. Eller så hörs vi över telefon. Du väljer vad som passar dig bäst.

 
 
 
 
 

Lycka till nu med testet.

 

Köp test med genomgång

Test & genomgång

Vill du bara köpa Talent Dynamics-testet?

Köp testet enbart

 
 

Här kan du se en video på engelska som är ca 20 min. Den förklarar de åtta olika personlighetsprofilerna och nyttan du kommer att ha när du får den här kunskapen om dig själv och andra.