Inom Talent Dynamics talar man om fyra olika energier, eller frekvenser. Dynamo, Blaze, Tempo eller Steel. Dessa finns även som kategorier i vår blogg när du vill läsa mer. Vi arbetar inom Whyse med ett omfattande profileringsverktyg där du får fram att du är en av åtta personlighetsprofiler. Alla profiler är unika, med just dina procentsatser fördelade i de olika energierna. Du får därefter en rapport som är 36 sidor som du kan använda dig av för att hitta bästa rollen för dig i ett team, bästa sättet du lär dig på, bästa sättet för dig att leda andra osv.

Men. Det finns alltså en light-version av detta och det är ett test som heter GeniusU. Det består endast av fem frågor så det är väldigt förenklat. Det kan ge en första indikation på vilken av de fyra energierna du har mest av och även hur du kan använda dig av den kunskapen om dig själv. Vill du sedan göra Talent Dynamics testet är det bara att du hör av dig till oss eller klickar här eller använder knappen nedan.

Genius U är en förenklad gratisversion av ”Talent Dynamics” och ”Wealth Dynamics”.

Testa gratisversionen

Öppnas i ett eget fönster

Gå till Genius U

För dig som vill göra det fullständiga testet med genomgång finns det möjlighet att köpa det nedan. Vill du veta mer om vad som ingår kan du klicka här.

Köp det fullständiga testet

Test och personlig genomgång 3995 SEK + moms

Test & genomgång