Workshop i Skottland
Workshop i Skottland

Hur vore det i ditt team om arbetsuppgifterna kunde utföras på halva arbetstiden men att alla skulle ha dubbelt så roligt medan de utfördes?

Om du vill att ditt team ska bli högpresterande då bokar du bara en workshop med oss på Whyse. Du får praktiska insikter om hur ditt team är sammansatt, vad det är som får var och en att arbeta effektivt och vilka arbetsuppgifter som passar bäst för varje individ. Lär dig sedan det bästa (och sämsta) sätten att kommunicera med var och en.

En tvådagars workshop kommer att radikalt kunna förändra och förbättra hur ni har det i ert team.

Bast i test-50 printVi börjar med att alla svarar på 25 enkla frågor med hjälp av ett profileringsverktyg. Du får då veta vilken av 8 personlighetsprofiler som du är. Därefter görs en genomgång via Skype/telefon med var och en. Detta skapar självinsikt som garanterat kommer öka både självkänsla och självförtroende hos varje individ. Det görs inför er workshop.

Det första vi gör när vi ses är att gå igenom vilka personlighetsprofiler ni är just i ert team. Vilka är fördelarna med det, och vilka är utmaningarna. Hur får man fördelarna att bli ännu större, och hur eliminerar vi utmaningarna. Alla 8 profiler fungerar på olika sätt. Medan en person kanske behöver väldigt mycket detaljer och information för att kunna utföra en arbetsgift, så kanske en annan endast vill Skärmklippveta vad som skall göras och vilket slutresultat som önskas och sedan få helt fria händer i utförandet. Vad händer då om du ger jättemycket detaljer till hen som absolut inte vill ha några?

Vi kommer att lära er hur ni kan arbeta på topp tillsammans allihopa, utan slitningar och irritation. Alla kommer att göra det som de är bäst ämnade att göra, på det sätt som passar bäst. Ni kommer även veta hur ni på bästa sätt kommunicerar med varandra. Tänk så mycket energi och entusiasm ni alla Skäklippkommer att ha kvar i slutet av arbetsdagen.
Att anlita Whyse är som att baka den optimala kakan. Du har ingredienserna, vi ser till att de kommer ner i smeten i rätt ordning och med rätt proportion. Vi förser er med den bästa bakningsmaskinen. Tillsammans kommer vi grädda, servera och kunna inta världens godaste kaka. Boka oss redan idag så sätter vi igång vårt samarbete!

DSC_0237

 

Jag vill också baka den optimala kakan!

Boka workshop