pressbild_3Föreläsningar

Vi föreläser om team, teamutveckling och hur man får sitt team att prestera på topp.

Vi anpassar längden på föreläsningen från 30 min till 2 timmar beroende på hur lång föreläsning du önskar. Vi skräddarsyr den utifrån din målgrupp och den byggs på vad du vill att deltagarna skall ha för behållning efteråt.

Vi kan föreläsa på din kick-off, konferens, avdelningsmöte, ledarskapsdag osv

EgetForetag_12_1Vi föreläser för alla typer av grupper som t.ex. ledningsgrupp, personalgrupper, styrelser, chefsgrupper osv

När vi vet hur lång föreläsning du önskar, hur många deltagare du har, vart i Sverige du befinner dig samt vilket resultat du önskar uppnå med att anlita oss, då sänder vi dig en offert.

 

 

1S6I0124

Utstrålning och 100% närvaro

Sophia är en otroligt inspirerande föreläsare med utstrålning och 100% närvaro. Hon är intressant, rolig och har en fantastisk förmåga att fånga, bibehålla och hålla kvar intresset i publiken under sina seminarier. Jag kan verkligen rekommendera Sophia. Boka, lyssna och upplev henne.

Eva Monica Ekelund
Kairos Future

En riktig femetta

Den 6 november höll LRF Halland tillsammans med några andra samarbetspartner sitt traditionella seminarium för företagare i de gröna näringarna i Halland. I år hade vi bjudit in Sophia som en av punkterna. En ganska kräsen publik uttryckte sig euforiskt i utvärderingarna vilket är ovanligt. Superlativen radades upp och Sophia fick betyget 8,8 på tiogradig skala vilket är fantastiskt. I stort sett alla hade skrivit en kommentar på just Sophias framträdande vilket också är ovanligt. Kunskapen om vikten med möte med andra människor och hur man beter sig i samlingar var det som de flesta tog med sig som kunskapshöjande. Sophias framställande var så förståeligt för mottagaren att det gick rakt in i mage och hjärta vilket var en riktig femetta. Om vi skall kunna matcha detta till nästa år så får vi nog bjuda ner Sophia igen! TACK!”

Lars-Anders Knutsson
LRF Halland