IMG_3043Under många olika tillfällen i livet har jag (Sophia) fått höra att jag behöver jobba på mitt tålamod. Att jag inte har världens bästa tålamod för jag vill för det mesta ha saker och ting gjort nu. På studsen. Meddetsamma. Bums. Ögonblickligen. Nu är det ju inte alltid möjligt att saker och ting ska hända på en gång. Fast det är inte heller så smart att säga till mig ”det går inte”. Då kan det ju hända att jag blir tvungen att överbevisa dig. Jag brukar för det mesta tänka att inget är omöjligt, bara olika svårt. Och att det omöjliga bara tar lite längre tid.

Men idag sade Jeanette något så bra, att jag kände att jag ville dela med mig av det till just dig:

”In nature nothing is rushed but all is accomplished”

Det är tänkvärda ord, eller hur!

Så, vad har du för tankar kring ordet ”tålamod”? Vill du ha mer tålamod? Eller känner du att det hjälper dig på livets stig att åstadkomma saker genom att inte ha bra tålamod? Berätta, jag är nyfiken!

Fotograf: Olivia Sundberg

Är du bra på tålamod?
Tagged on:     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *