DSC_1497Hur kan en typisk arbetsdag se ut för dig?

Idag onsdagen 8 juni såg min dag ut så här:

05.15
Reveljen går! Uppstigning från sänghalmen för att sätta igång med dagen.

06.20
Åker hemifrån

06.30-09.30
Är med i ett affärsnätverk där vi hjälper varandra till fler affärer.

10-11.15
Möte med en potentiell (och väldigt spännande) samarbetspartner. Hon jobbar med karriärcoaching, omställning och rekryering och vi kan helt klart skapa synergieffekter tillsammans.

11.30-13.00
Lunchmöte med en Stadsdelsförvaltning som vill hjälpa en av enheterna att bli mer högpresterande med hjälp av Whyse.

Capture14.00-15.00
Möte med min affärspartner Jeanette Pahlén om en upphandling. Ska vi svara på den eller inte. Inklusive en paus med införtäring av jordgubbar! Viktigt. Med jordgubbar alltså…

15.00-16.00
Skrivarworkshop för vår kommande bok. Genomgång av textstycken och bearbetning av innehåll.

16.00-17.15
Admin-tid. Svarade på mejl. Ringde till ett företag som fått mig rekommenderade av en affärskontakt och pratade kring ett utbildningsupplägg inför hösten. De är intresserade av att utbilda delar av personalen i LinkedIn och det erbjuder ju vi halvdagsutbildningar inom.

17.15-17.35
Samtal angående affärsnätverket jag är med i och uppföljningsfrågor.

20.30-23
Fick plötslig skrivar-inspiration så jag satte mig ner och skrev ett låååångt blogginlägg som kommer om några dagar med mina bästa tips kring skrivarprocessen. Plus skrivandet av detta blogginlägg.

Jag kan minst sagt säga att det varit en intensiv dag. Men å andra sidan. Igår hade jag först lite sovmorgon, och sedan låg jag i solstolen på min altan halva arbetsdagen och ägnade mig åt kompetensutveckling i form av att lyssna på en ljudbok. Det kändes fantastiskt lyxigt och härligt och jag älskar frihten i att kunna styra över min tid på detta sätt. Ja, vissa dagar är till breden fyllda med möten och administration, medan andra dagar kan ge utrymme för underbart här-arbete och vaktande av solstolen… Balans!

_20150806_164910Det underbara ikväll är att även att jag sov lite natten till idag och att jag har haft en sådan intensiv dag, har jag fortfarande energi kvar ikväll och känner mig pigg och inspirerad. Jag är till och med sugen på att skriva fler blogginlägg redan ikväll… Då vet jag att jag hushållat väl med min energi under dagen. Jag borde egentligen bara stupa i säng, men tack vare mitt balanserade av energinivå, är jag fortfarande ”good to go!”. Underbar känsla. Och det är för övrigt något vi både föreläser om och utbildar inom om även du skulle vilja få känna dig pigg som en mört på kvällarna efter en tuff arbetsdag!

Ps. Ja, du har noterat korrekt. Jag använder fortfarande en g a m m a l hederlig Filofax 😉 Mer om detta kommer i ett blogginlägg inom kort…

En bra dag på jobbet
Tagged on:                                                                             

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *